از ظروف مسی علاوه بر پخت و پز به صورت تزیینی نیز استفاده می کنند که برای اطلاع از قیمت ظروف مسی تزیینی می توانید به سیاتها و مراکز معتبر مراجعه کنید.
تمیز کردن ست ظروف مسی جدیدتان ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید.
قطعات ظروف مسی با مس بازیافتی جامد و فضای داخلی با روکش قلع برای یک سطح پخت رسانا ساخته شده اند.
مس با گذشت زمان تمایل به اکسید شدن دارد و یک لایه مایل به آبی به نام پتینه تشکیل می دهد.
با کمی دقت می توانید قابلمه ها و تابه های مسی ظروف پخت و پز خود را تقریباً در شرایط کاملاً نو نگه دارید.
برای لایه مسی بیرونی، از پولیش مسی استفاده کنید تا سطح را از لکه های سفید و کدر پاک کنید.
در حالی که یک جایگزین طبیعی رایج، تمیز کردن ظروف مسی با آب لیمو و نمک است (کاسه پر نمک و سپس آب لیمو، همه چیز را مخلوط کنید، روی ظروف اضافه کنید و با استفاده از یک پارچه نخی ظروف خود را تمیز کنید.
از ایمنی و طول عمر ظروف مسی خود اطمینان حاصل کنید، ترجیح داده می شود از پاک کننده های مسی که به طور حرفه ای آزمایش شده اند استفاده شود و سپس در زیر آب شیر تمیز بشویید تا درخشندگی اولیه را بازیابی کنید.
در مورد داخل قلع، به سادگی آن را با آب گرم و صابون و یک اسفنج یا پارچه نرم بشویید. برای از بین بردن لکه ها و بقایای مواد غذایی، به آرامی اما با قدرت مالش دهید.
از ابزارهای تمیز کننده ساینده و مواد شیمیایی خورنده روی تابه ها و قابلمه های مسی خود استفاده نکنید تا از تخریب آنها جلوگیری کنید.
هرگز ظرف یا قابلمه مسی خالی را حرارت ندهید، اجازه ندهید آب کاملاً تبخیر شود تا خشک شود و یا اگر آب هنوز به جوش نیامده است، به ظرف خود نمک اضافه نکنید.
پوشش قلع ظروف مسی پس از چندین سال استفاده شروع به فرسودگی می کند. این به راحتی با قلع کردن مجدد تابه یا قابلمه مسی برطرف می شود.
لطفاً با یک متخصص تماس بگیرید تا ظروف آشپزی خود را دوباره قلع کنید تا از نتایج مناسب اطمینان حاصل کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.